FOTO Konačno pun pogodak – Rudina se rasplesala uz klapu Solaris

0
2277
Rudina pleše (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Klapi Solaris je u subotu u Tisnom uspjelo ono što već dugo nije pošlo za rukom nikome, pa ni klapi Babalubam prethodne večeri – rasplesati Rudinu.

Temperatura zraka bila je daleko od ljetne, a snažna bura nosila je sve pred sobom. Ipak, pjesma Solarisa je bila jača. Rudina, najprije kafići, pa parkovi i na koncu podij, bila je puna dobro raspoloženih ljubitelja klapske pjesme. I Rudina je konačno zaplesala tako da je glazbena večer u organizaciji Turističke zajednice u potpunosti uspjela.

Klapa Solaris na Rudini (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

No, kako to da je Solaris uspio u nečemu što puno razvikaniji Babalubam dan ranije na istom mjestu nije mogao ni zamisliti? Tajna je u dobroj predgrupi. A prije klape Solaris na Rudini je Lovačko društvo Kamenjarka imalo svoju Lovačku gastro večer. Nastupili su trenutno najbolji kuhari među ovdašnjim lovcima – Slavko Stilinović, Marijan Obratov, Damir Čubrilo i Šime Špadina. ‘Na lovački’ su skuhali 50 kilograma veprovine i pripadajuće količine makarona, što su besplatno podijelili namjernicima. Nismo stigli na večeru, pa ćemo onima koji su bili tu vjerovati da su lovci pripremili priredili pravu simfoniju okusa. Za njima su na Rudini ostale klupe i stolovi, puni sitih, zadovoljih gostiju. I to je bio taj ‘detalj’ koji je olakšao posao klapi Solaris.

Kako je Rudina izgledala u drugom dijelu subotnje večeri, pogledajte u fotogaleriji:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here