Počinje Beats, Beer & Boogaloo

0
2294

U The Garden Resortu u Tisnom danas počinje premijerno izdanje Beats, Beer & Boogaloo. Novi festival traje pet dana i ima intenciju povezati ljubitelje craft piva, sunca i mora, te funk i soul glazbe.

Prenosimo cijelu objavu  The Gardena:

Počinje Beats, Beer and Boogaloo festivala, koji u svom premijernom izdanju do ponedjeljka,  17. srpnja u The Garden Resortu u Tisnom, predstavlja sjajnu funk i soul postavu DJ-eva i glazbenika, kao i jedinstveni spoj craft piva iz Europe. Iza projekta stoje Craig Charles, legendarni glumac i jedan od najomiljenijih britanskih DJ-eva i The Garden tim, osnivači legendarnog The Garden Festivala.

The Garden Resort (PR Fotografija)

Glazbena imena uljučuju svjetske zvijezde, nezaboravne klasike i sjajnu postavu domaćih izvođača. Hot 8 Brass Band su brass band iz New Orleansa koji miješaju hip-hop, jazz i funk s tradicionalnim brass zvukovima iz New Orleansa. Geno Washington and the Ram Jam Band donose svoj soul za plesanje u Tisno. The Craig Charles Fantasy Funk Band (feat Angelo Starr) nastao je kada je Craig pitao svoje radijske slušatelje kako bi izgledao njihov omiljeni funk band, a sam Craig Charles je jedan od najomiljenijih UK funk i soul DJ-eva. Amp Fiddler je soul/funk izvođač koji je dijelio pozornice s imenima poput Prince, George Clinton, Primal Scream ili Moodyman. Guts (DJ set) je profinjeni hip-hop znalac velikog ugleda, a Kon je među pripadnicima jako rijetke sorte predanih istraživača vinila. Smoove and Turrell su zacementirali svoje mjesto na međunarodnoj soul sceni, Haggis Horns su predvodnici UK funk scene, The Reflex nudi retro iskustvo i set listu sastavljenju od najboljih stvari iz 80-ih, a The Allergies donose vintage zvuk sampliranog funka i beatova. Tu su još Al Kent, Rayko, Pablo Contraband (Disco Deviant), Shaka Loves You, Eddie Piller i Jack Tyson Charles, Big Danny Kane, Dean Sunshine Smith, Madnice i Darryl Marsden (Ghetto Child).

The Garden Brewery (Foto: The Garden Brewery)

Hrvatska Funk Delegacija, kolektiv je DJ-eva i istraživača vinila, a Bocca Sofistifunk, Borovich, Chill, D-Gree, Dr. Smeđi Šećer, Jopa, Pips, Slipmat, Soul Bader, Tomo Ricov, Umbo, Venom i Werft, donose sjajnu selekciju funka i soula u Tisno. Nick i Pepi donose svoju radijsku emisiju Adriatic Coasting na festival, a Mate Kokić, Rolin Humes, Nikola Smiljanić Trio im se priključuju. Objavljene su i zabave na brodovima koje su na rasporedu u petak uz Hrvatsku funk delegaciju, te subotu uz Funk Nation i Disco Deviant ekipu, dok su u klubu Barbarellas u subotu na rasporedu Craig Charles, The Reflex i Rayko.

Svaka potvrđena pivovara predvodi craft pokret u svojoj zemlji i donosi najbolje od svoje ponude. The Garden Brewery, koja će predstaviti svoj raspon piva na Beats, Beer & Boogaloo festivalu, priključuju se engleski Gipsy Hill, Five Points, Villages, Brick Brewery, Northern Monk, Tiny Rebel i Magic Rock, Bevog iz Austrije, irski Galway Bay, Dogma iz Srbije, danski Dry & Bitter i Beer Here, a uz njih tu su i hrvatske craft pivovare Nova Runda, LAB, Medvedgrad, Varionica i Zmajska. Svaki donose svoja piva koja će se služiti s točionika.

Iza svega stoji sjajna suradnja partnera. Craig Charles, legendarni glumac, voditelj i radijski urednik je jedan od najomiljenijih funk i soul DJ-eva u Ujedinjenom Kraljevstvu. Od serije Crveni Patuljak preko emisije Robot Wars, Craig je istinska ikona nakon desetljeća emitiranja svoje emisije na radiju BBC 6 Music. The Garden Festival je stavio našu zemlju na festivalsku mapu svijeta, a osnivači Nick i Charlotte Colgan  su pokrenuli cijelu festivalsku scenu. Nakon festivala, u Zagrebu su otvorili craft pivovaru The Garden Brewery koja je proizvodni pogon, ali i mjesto sjajnih programa. Do sada su proizveli 21 stil piva, besplatno dostavljaju po cijeloj Hrvatskoj, a dostava je omogućena i u 25 zemalja EU, te je The Garden Brewery proglašena najboljom novom craft pivovarom u Hrvatskoj za prošlu godinu, po odluci čitatelja međunarodne stranice RateBeer.com.

Beats, Beer & Boogaloo festival donosi novi koncept u Hrvatsku i cijelu regiju. Festival predstavlja zabave na brodovima, večeri u klubu Barbarella’s, street food koncept, vođene ture i testiranja piva i mnoga iznenađenja.

Ulaznice

Festivalska ulaznica za regiju je po 350 kuna, a uključuje i ulaz na after partyje.  Omogućene su i dnevne ulaznice na festival, kao i ulaznice za zabave na brodovima i klub Barbarellas.

Dostupni su i apartmani, airstream prikolice i luksuzni kamping na lokaciji, a opcije smještaja potražite na www.thegarden.hr

Beats, Beer and Boogaloo
13. – 17. lipnja 2017.
@ The Garden Resort, Petrića Glava 34, 22240, Tisno

Line up: Hot 8 Brass Band, Geno Washington And The Ram Jam Band, Craig Charles Fantasy Funk Band feat Angelo Starr, Amp Fiddler, Craig Charles, Guts (DJ set), Kon, Smoove and Turrell, The Haggis Horns, The Reflex, The Allergies, The Funk Delegation, Al Kent, Rayko, Pablo Contraband (Disco Deviant), Shaka Loves You, Eddie Piller, Jackson Tyson Charles, Big Danny Kane, Dean Sunshine Smith, Madnice and Darryl Marsden (Ghetto Child), The Funk Delegation Croatia, Mate Kokić, Nick &Pepi, Nikola Smiljanić Trio, Rolin Humes
Craft pivovare: Barba, Bevog, Brick Brewery, Dogma, Dry & Bitter, Beer Here, Five Points, Galway Bay, Gipsy Hill, Magic Rock, Medvedgrad, Northern Monk, Nova Runda, The Garden Brewery, Tiny Rebel, Varionica, Villages, Zmajska
www.beatsbeerandboogaloo.com / www.facebook.com/BBBcroatia
www.instagram.com/BBBFestival/
twitter.com/bbb_festival

https://web.facebook.com/TheGardenBreweryCroatia
https://web.facebook.com/funk.6music

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here