NAJAVA Večeras koncerti i zabavne dječje večeri

0
2073
Jezera, Ilustracija (Foto: Neven Jović)

Večerašnji programi kulturnih ljetnih manifestacija na sam pogled rasporeda uistinu oduševljavaju, po skromnom mišljenju autora ovog teksta. Pirovac, Tisno i Murter donose bogate glazbene večeri, dok će najmlađi, uz pretpostavljamo i starije, moći uživati u Jezerima, ali i na murterskoj Rudini.

Turistička zajednica Pirovac za večeras priprema koncert koji će održati njihovi susjedi, Tišnjani. Naime, večeras s početkom u 21 sat u centru Pirovca publici će koncert podariti tišnjanski bend Teški osjećaji, kojima će ovo biti ujedno i prvi nastup u susjedstvu.

Teški osjećaji (Foto: FB)

U organizaciji Turističke zajednice Tisno i Narodne knjižnice i čitaonice Tisno, večeras će u atriju svoj koncert održati mlad i uspješan tišnjanski glazbenik Antonio David Perina. Glazbena večer u atriju palače Katunarić počinje u 21 sat.

Jezerani za večeras pripremaju zabavnu večer za svu djecu i one djetinjaste. U Jezerima je na rasporedu Fešta od baluna na Trgu Jezerana s početkom u 20.30 sati.

I u Murteru se očekuje također jedna zabavna večer za djecu, ali i one malo starije. Casper Magic Show priredit će pravi spektakl na Trgu Rudina s početkom u 21 sat.

Dodajmo, osim programa na murterskoj Rudini, večeras počinje i 9. Festival slobodne glazbe. Ispred Caffe Bara Reful s početkom u 22 sata na rasporedu su dva koncerta, na kojima će do izražaja doći i atraktivnost koju je ova festivalska lokacija dobila nedavnim uređenjem plaže Luke. Obradović Tixier Duo bit će prvi koji će koncertom vrlo zanimljivog spoja modernog jazza i elektronike večeras publici pružiti vrlo specifičan doživljaj, dok nakon Dua, nastupa A.B.O.P..

Festival slobodne glazbe 2014. (Foto: FSG)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here