NAJAVA Branimir Bubica & Band u Betini, Mela u Murteru

0
5663
Foto: TZ Murter-Kornati

Večerašnji kulturno-glazbeni program posebno će oduševiti Betinjane, Murterine, ali i posjetitelje ovih dvaju mjesta na otoku Murteru. Kako smo se već uvjerili glazba je univerzalni jezik koji prelazi sve granice, stoga večeras će publiku u Betini osvajati Branimir Bubica & Band, dok će u Murteru nastupiti klapa Mela.

Na predivnoj lokaciji u Betini ispred Muzeja Betinske drvene brodogradnje, na tamošnjoj ljetnoj pozornici, večeras je na rasporedu ljetna manifestacija pod nazivom “Večer šansone”. U organizaciji Turističke zajednice mjesta Betina i Muzeja betinske drvene brodogradnje pred publiku će stupiti Branimir Bubica & Band, a početak je u 21 sat.

U Murteru, točnije kod crkve sv. Roka svoj će koncert publici podariti klapa Mela iz Murtera. Večerašnji koncert prvi je u nizu brojnih koncerata na spomenutoj lokaciji. Naime, tijekom svakog ljeta kod crkve sv. Roka na Vidikovcu u Murteru održavaju se brojni koncerti klasične, jazz i klapske glazbe, stoga će i ovog ljeta ljubitelji kvalitetne glazbe svakako moći pronaći događaj po svom ukusu. Večerašnji koncert počinje u 21 sat.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here