Poziv roditeljima i djeci – počinju dječje radionice udruge Argonauta

0
6343

Danas u Murteru počinje Argonautin dječji program Ljeto 2017. –  serija radionica za djecu s konceptom koji uključuje njegovanje kulturne i prirodne baštine otoka otoka Murtera, kreativnost i neformalnu edukaciju.

Argonautin dječji program namijenjen je djeci uzrasta od pet do osam godina, počinje danas i održava se svakog radnog dana do kraja kolovoza. Ponedjeljcima u srpnju će se s djecom obrađivati teme iz tradicijske baštine mjesta Murtera, i tako se zapravo pripremati za sudjelovanje u manifestaciji Murterski pir. A nakon njega, ponedjeljcima u kolovozu vratit će se arheologiji za najmlađe i Colentumu, te se pripremati za manifestaciju Noć Colentuma 22.kolovoza.

Utorak je i dalje rezerviran za Recycle&Reuse kreativne radionice u kojima se izrađuju novi predmeti od odbačenih stvari, iskorištene ambalaže, ili onoga što nam je na raspolaganju u prirodi. Činjenica da su radionice na moru i da je ljeto određivat će teme.

Srijedom i četvrtkom djeca će s Argonautom učiti ćemo o Čudesnom svijetu podmorja, staništima, vrstama, životu u moru.

Petkom Argonautin dječji program ide u goste, što to znači da se radionice o Čudesnom svijetu podmorja održavaju u Betini, Jezerima i Tisnom.

Vrijeme održavanja je za sve radionice isto od 20h do 21h.

Važna novina je LOKACIJA! Ponedjeljkom su radionice i dalje u Sokolani u Selu na Pijaci Društva seoske izobraženosti bb, a utorkom, srijedom i četvrtkom na terasi ispred trgovine Studenac na adresi Butina 6. U slučaju lošeg vremena koristi se dvorana na drugom katu općinske zgrade.

Program počinje u ponedjeljak 3.srpnja 2017. Za više informacija treba nazvati telefon 022/434-827 ili e-mailom na mail@argonauta.hr. Argonauta se zahvaljuje gospođi Nevenki Smidžieski koja je odobrila korištenje terase ispred Studenca, te LAGUR-u Galeb na logističkoj potpori.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here