Večeras počinju ljetne večeri u Betini, donosimo program pod nazivom “Lito vilovito”

0
4033
Betina (Foto: Rudinapress)

Večerašnjim nastupom klape Bunari na Trgu na moru počinju ljetne večeri u Betini pod nazivom “Lito vilovito”.

U ljetnim večerima Betinjani i njihovi gosti mogu početi uživati već od danas. Na glavom betinskom trgu večeras će  u 21 sat će zapjevati klapa Bunari. Večerašnji uvod u “Lito vilovito” osigurat će dugo, toplo ljeto, opuštanje uz more i glazbu svima koji se odluče posjetiti Betinu.

Direktorica tamošnje Turističke zajednice ionako je već prezadovoljna rezultatima statistike za mjesec lipanj.

– Ove smo godine u odnosu na lanjsku već u lipnju ostvarili 2 848 više dolazaka što je konkretno čak 28 posto, dok smo također i u porastu po broju noćenja. U lipnju je zabilježena brojka od 22 822 noćenja što je čak 15 posto više nego 2016. godine. – kaže nam direktorica Turističke zajednice Betina, Ana Mijat Kapov.

U suradnji s Muzejom Betinske drvene brodogradnje i Općinom Tisno, Turistička zajednica Betina za mjesec srpanj priredila je brojna događanja, od crtića za najmlađe, koncerata, sajmova, dječjih predstava, te edukativnih radionica za djecu.

Večeras s početkom u 21 sat klapa Bunari otvara ljetne večeri, a one će se nastaviti i 11. srpnja kada je planirana Večer šansone, 14. srpnja Ibrica Jusić održat će koncert ispred Muzeja betinske drvene brodogradnje, Nera Gojanović, Gordana Pavić i Martina Klarić Filmskom glazbom kroz povijest zabavit će Betinjane i njihove goste 20. srpnja, Jazz koncert planiran je za 25. srpanj, dok se 30. srpnja očekuje Repassage.

U nastavku donosimo plakate za nadolazeće događaje kroz srpanj i kolovoz koje ćemo popratiti:

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here