Ispravna odluka – Corretto na Rudini

1
6797
Corretto zove na Hraminu (Foto: Rudinapress/K. Ježina)

Staro mjesto – novi sjaj. Svečano otvorenje Corretto bara na centru Hramine proteklo je u ugodnoj atmosferi i društvu, grlenim razgovorima i osmjesima, uz dobru kapljicu te odličnu glazbu za koju se pobrinuo Trio Bagatin.

SPONZORIRANI ČLANAK

Radi se o starom mjestu kojem je Murterin Karlo Markov udahnuo novi sjaj. Nekadašnji Pierres je pretvorio u simpatični Corretto bar i učinio Rudinu bogatijom za još jedan vrhunski bar s odličnom ponudom.

Dobar izbor buteljiranih vina koje se nude na čaše, novitetima osvježena koktel lista, uz vrhunske i uvijek nasmijane konobare bili su recept za uspjeh Corretta već u prvoj večeri.  No, u ovaj vas bar može privući izbor čak dvadeset i dvije vrste kvalitetnog gina ili pak jednako širok spektar viskija, koji kako kaže vlasnik na cjeniku polazi od Škotske pa sve do Tajvana.

Ispravna odluka – Corretto (Foto: Rudinapress/K. Ježina)

Ono što se posebno ističe u ponudi Corretto bara je selekcija najfinijih cigara koje su kao stvorene za uživanje u dobrom konjaku i rumu dok se lješkarite u hladu skriveni od popodnevnog sunca. Minimalistički uređen, toplih boja, modernističkog eksterijera naprosto vuče da sjednete i provedete svoje vrijeme baš tamo ispijajući vrhunsku Illy kavu, Dammann Feres čajeve ili uživate u različitim varijacijama vrhunskih žestokih pića, uz uslugu na visokoj razini i korektne cijene. Što god naručili, odlučili ste ispravno – corretto.

Kad poželite biti sigurni da ste na pravom mjestu, potražite Corretto, na adresi Trg Rudina 2. Otvoreni smo od sedam sati ujutro sve do dva u noći.

SPONZORIRANI ČLANAK

Kako je bilo na otvaranju pogledajte u fotogaleriji:

1 KOMENTAR

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here