Ljetna škola vaterpola u Tisnom: Provođenje zdravog načina života i učenje osnovama vaterpola

0
3890
Možda se u nekome od njih krije novi reprezentativac (Foto: Rudinapress/S. Henjak)

Za vrijeme ljetnih školskih praznika predstavnici ‘Vaterpolo kluba Tisno’ organiziraju ‘Ljetnu školu vaterpola’. Dok većina sportova ljeti miruje ‘Vaterpolo klub Tisno’ djeci će kroz zabavu omogućiti zdravu zanimaciju.

Treninzi mladih snaga počeli su u ponedjeljak, a održavat će se tijekom cijele sezone na plivalištu na Ratu. Svoj djeci koja su zainteresirana za spomenuti sport ljetni će dani zasigurno biti utkani u trajno sjećanje. Možda se, tko zna, među njima nalaze neki novi reprezentativci koji će jednoga dana pričati kako su upravo u Tisnom dobili prve, prave spoznaje o vaterpolu.

Trening mladih vaterpolista (Foto: Rudinapress/S. Henjak)

Trenutno na trening dolazi osmero dječaka i djevojčica, no treninzi se održavaju tek tri dana, stoga se trener Andrija Berak nada još većem odazivu djece.

– Prvenstveno, mislim da je odlično da dica dođu na vaterpolo trening da se zabave, a ujedno i upoznaju nove ljude iz raznih krajeva Dalmacije i Hrvatske, da se međusobno sprijatelje i druže. Naravno, druga stvar je vrlo bitna, a to je provođenje zdravog načina života, kao i učenje osnovama vaterpola, a uz sve to izučit ćemo ih kako da postanu izvrsni plivači – ističe Andrija Berak, ovogodišnji trener mladih vaterpolista.

Mladi vaterpolisti u društvu trenera Andrije Beraka (Foto: Rudinapress/S. Henjak)

Priliku da se djeca bave trenutačno najtrofejnijim sportom vrijedilo bi iskoristiti, jer treninzi su besplatni, a vjerujemo da nema ništa ljepše od vaterpola pod vedrim nebom u ljetnim mjesecima.

– Za mene je ovo jedan novi izazov i s veseljem mu pristupam. Pozivam roditelje da dođu, da dovedu svoju djecu od 7 godina i starije na vaterpolo igralište na Ratu i da se upoznaju s ovim sportom te da svi skupa uživamo u ljetu na jedan novi, poseban način – ističe Berak.

Andrija Berak (Foto: Rudinapress/S. Henjak)

Dodajmo, treninzi se održavaju u jutarnjim i popodnevnim terminima, točnije – ponedjeljkom, srijedom i petkom s početkom u 10 sati, dok utorkom, četvrtkom i subotom treninzi počinju u 17.30 sati. Nedjelja je dan za odmor.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here