“Dupini” sudjelovali na međunarodnoj regati u Zagrebu, vratili se s medaljama!

0
2945
Foto: Veslački klub Dupin Tisno

Proteklog je vikenda u Zagrebu održana međunarodna regata pod nazivom “Jumbo regata 2017”, a na spomenutoj su sudjelovali i veslači tišnjanskog Veslačkog kluba Dupin.

U organizaciji Veslačkog kluba Jarun iz Zagreba, proteklog vikenda, točnije 3. i 4. lipnja na Jarunu je održana međunarodna veslačka regata pod nazivom “Jumbo regata 2017.”. Na međunarodnoj regati u Zagrebu sudjelovali su i tišnjanski Dupini, uz podršku trenera Dražena Babića.

Za Veslački klub Dupin iz Tisnog veslali su Bruno Marača, Dominik Obratov, Luka Papeša, Filip Španja, Klara Vendl i Frane Gabre. Uz sparinu i vrućinu koja je proteklog vikenda vladala na zagrebačkom području, posao veslačima dodatno je otežavao i doslovno obrasli Jarun koji je kako nam kaže trener Babić, više podsjećao na močvaru nego na uređenu veslačku stazu.

Foto: Veslački klub Dupin Tisno

Usprkos lošim uvjetima za veslanje, Dupini su zadovoljni rezultatima koje su iznjedrili u Zagrebu. Bruno Marača osvojio je drugo mjesto u samcu kadeta B i treće mjesto u dvojcu na pariće kadeta B, Dominik Obratov osvojio je treće mjesto u kategoriji kadeti B, dok je Luka Papeša u konkurenciji 26 samaca kadeta zauzeo osmo mjesto. Filip Španja nažalost je u kvalifikacijama uz izvrsno veslanje, zapeo veslom u lopoče i završio u jezeru.

Foto: Veslački klub Dupin Tisno

Klara Vendl u kategoriji samac juniorke B izborila je finale i pri tom osvojila šesto mjesto, a Frane Gabre veslao je dvojac na pariće juniora s veslačem Veslačkog kluba Jarun Marinom Maletićem, te zauzeo treće mjesto.

Foto: Veslački klub Dupin Tisno

Sljedeći vikend spomenimo, slijedi novi test za veslače na regati na Bledskom jezeru u Sloveniji na kojem će sudjelovati i tišnjanski Dupini.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here