Naplata parkinga u Pirovcu kreće od 15. lipnja

0
8982

Za razliku od susjednih općina Tisno i Murter-Kornati koji su s naplatom parkirnih karata počeli danas, 01. lipnja, Pirovčani s istom kreću tek za petnaest dana.

Naime, kako doznajemo u Trgovačkom društvu za obavljanje komunalnih djelatnosti Vrilo d.o.o. u Pirovcu, naplata parkiranja na iscrtanim parkirnim mjestima u Pirovcu kreće 15. lipnja, a sat parkiranja iznosi 7 kuna.

Za vozače koji žive na području Općine Pirovac mjesečna parkirna karta iznosi 175 kuna, dok oni vozači koji žive u zonama parkiranja imaju mogućnost kupiti povlaštenu mjesečnu kartu koja iznosi 100 kuna.

Parkirna karta za sat vremena korištenja parkinga u zoni parkiranja iznosi 7 kuna, dok dnevna iznosi 70 kuna. Karte za parking možete kupiti na automatu ili pak platiti mobitelom slanjem sms poruke na m-parking broj 708883.

Iscrtana parkirna mjesta u Pirovcu nalaze se u Ulici Kralja Krešimira IV, Ulici Kralja Tomislava kao i na Trgu Domovinskog rata.

Kako nam kažu u Vrilu, iako službeno počinju s naplatom parkinga 15. lipnja, taj dan neće biti kazni za one koji neće imati kartu.

15. lipnja blagdan je Tijelova, stoga je i neradni dan, no već 16. lipnja u ophodnji i provjeri (ne)kupljenih karata bit će djelatnici pirovačkog Trgovačkog društva za obavljanje komunalnih djelatnosti.

Foto: Facebook, ilustracija

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here