Gastronomsko druženje uz najbolje delicije

0
1563
Betina, ilustracija (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Restoran Kalafat dovodi svjetske chefove poznate po spremanju vrhunskih delicija te će tako svoja jela gostima spomenutog restorana ponuditi velike dame gastronomije. 

Naime, Flora Mikula, jedna od najtalentiranijih chefova Francuske, Vesna Miletić, chef poznatog zagrebačkog restorana Tač uz asistenciju chefa Oliviera Grouarda pripremat će samo najbolje delicije za Betinjane i njihove goste. 

Večera u restoranu Kalafat u Marini Betina se održava u petak, 02. lipnja u sklopu “Taste the Mediterranean Festivala”, s početkom u 20 sati.

– Ovogodišnja tema festivala je gastronomija i nautika, spoj plovidbe i uživanja u vrhunskoj hrani s okusom Mediterana – objasnio je koncept Boris Ninić, direktor Marine Betina i dodaje – Uz ovakve gostujuće chefove, ostalo je jako malo mjesta za uživanje u delicijama koje će poznati majstori pripremati te ovim putem pozivam sve zainteresirane da svoje mjesto rezerviraju što prije na web adresu marina-betina@si.t-com.hr ili putem web adrese info@tastethemediterranean.eu – poziva Ninić.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here