Tišnjanka Ivanica Pavlov pobrala simpatije žirija glazbenog showa “Zvijezde”

0
4408
Ivanica Pavlov (Foto: Rudinapress/S. Henjak)

Već smo pisali o tome da je otok Murter otok glazbe, a Tisno je njegov centar. U prilog ovoj tvrdnji ide i vijest da među mnogobrojnim glazbenicima amaterima u Tisnom koje smo imali prilike upoznati, na scenu stupa još jedna Tišnjanka – Ivanica Pavlov.

Ovih se dana naime, na RTL-u prikazuje televizijski glazbeni show pod nazivom „Zvijezde“ na kojem je sudjelovala i Ivanica Pavlov iz Tisnog. Pavlov se iz znatiželje kaže, odlučila prijaviti na spomenuti glazbeni show bez ikakvih očekivanja, a to je rezultiralo ulaskom u TOP 60 među tisućama prijavljenih glazbenika amatera. Svoj ulazak u TOP 60, Ivanica je zaslužila otpjevavši pred žirijem dvije pjesme na pomalo raštimanoj gitari – „Say you love me“ od Jessie Ware i „Jedina“ grupe E.T..

Ako ste propustili audiciju Tišnjanke Ivanice Pavlov pogledajte je u nastavku:

Ulaskom u TOP 60 Ivanica je dobila šansu pokazati se i na zahtjevnijim zadacima, poput onog pjevanja u grupi.

Tjedan dana Ivanica je s ostalim kandidatima i natjecateljima boravila u Beogradu na snimanjima, učila, vježbala i pjevala, drugim riječima živjela glazbu.

Sinoć u showu, Zvijezde su imale zadatak da u grupama otpjevaju zadane pjesme pred žirijem. Iako je grupa u kojoj je bila Ivanica dobila pozitivne komentare, ona pak nije prošla u drugi krug, odnosno nije ušla u TOP 20. No bez obzira na to, kaže nam da se osjeća odlično.

– Ovo je veliki pomak za glazbenu karijeru, stvarno treba ostvariti toliko dobrih kontakata, treba živjeti i dijeliti svoju glazbu. Nisam iskreno uopće znala da će se ovo ljudima toliko svidjeti, nisam dobila niti jedan loš komentar, što je meni čudno. Dobivam puno poruka podrške i lijepih pozitivnih komentara, što me uistinu iznenadilo – kaže nam ushićenim glasom Ivanica Pavlov.

Spomenimo, Ivanica inače već godinama živi u Zagrebu, pjeva na ulicama spomenutog grada, no i dalje je član KUD-a Hartić na čijim koncertima i smotrama redovito nastupa.

– Upravo u Kulturno umjetničkom društvu Hartić otkrila sam čari glazbe, otkrila sam da se glazba može dijeliti na dobre i loše kompozicije te da ju uvijek možemo prilagoditi sebi. Kad sam otišla živjeti u Zagreb, nedostajala mi je glazba, ali uvijek su uz mene bili instrumenti i note. Vidjela sam da u Zagrebu mnogi ljudi pjevaju na ulici, i mislila sam u sebi, mogla bi i ja probati. Isprva mi je bilo neugodno pjevati pred prolaznicima, no kad sam dobila posjetnicu jednog Amerikanca, glazbenika iz New Orleansa koji mi se divio, nekako sam se ohrabrila i opustila. Čuvam je kao da je vrjednija od zlata – prisjeća se Ivanica i dodaje – Lijepo je kad netko doživi tvoju glazbu, tvoje izvedbe pjesama. Nikad neću zaboraviti poruku jedne žene iz Brazila, koja je u Zagrebu bila turistički, zatim gospođe koja je taj dan izašla iz bolnice i razveselila se kad me čula na ulici. To su te male sitnice koje život znače – kaže Ivanica.

Ivanica Pavlov (Foto: Rudinapress/S. Henjak)

Osim riječi hvale za Ivanicu koje su joj uputili usputni prolaznici u Zagrebu, divi joj se cijelo Tisno, ali pohvale je dobila i od Kedže, Zsa zse, D’ knocka, kao i Vanne.

Inače, voditelji glazbenog showa RTL televizije „Zvijezde“ su Antonija Blaće i Gina Victoria Damjanović, a o sudbinama kandidata i natjecatelja odlučuje peteročlani žiri: Tony Cetinski, Massimo Savić, Goran Lisica Fox, Mirela Priselac Remi i Maja Bajamić, za koje Ivanica ima samo riječi hvale.

Ivanica Pavlov (Foto: RTL)
TOP 60 (Foto: RTL)

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here