Murter: Akcija prikupljanja papira “Zeleni korak”

0
1982

Suradnjom Udruge Argonauta i osnovne škole Murterski škoji već deset godina organiziraju se akcije prikupljanja papira “Cvijeće za smeće” putem kojih obično bude podijeljeno preko pet tisuća sadnica cvijeća i prikupljeno oko 60 tona starog papira.

Ove godine su se članovi Udruge Argonauta i osnovci osnovne škole “Murterski škoji” pridružili akciji prikupljanja papira pod nazivom “Zeleni Korak”, koje je pod pokroviteljstvom popularnog kozmetičkog lanca DM. Spomenuta akcija se održava na razini svih osnovnih škola u Republici Hrvatskoj u trajanju od 06. travnja do 30. travnja 2017. godine.

Cilj akcije je prikupiti što više starog papira. Vaganje papira koje su prikupili učenici osnovne škole Murterski škoji održat će se u petak, 28. travnja, ispred skladišta komunalnog poduzeća Murtela. Početak je u 12.30 sati.

Svi mještani Murtera su također pozvani da se pridruže akciji “Zeleni Korak”, a u zamjenu za svoje sudjelovanje i prikupljeni papir Turistička zajednica općine Murter-Kornati će im donirati sadnice cvijeća.

Napomenimo, u slučaju lošeg vremena, akcija će se odgoditi, a o novom terminu održavanja portal Rudinapress će obavijestiti sve naše čitatelje kao i sudionike iste.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here