TISNO Održana večer šansone sa Srđanom Depolom

0
1833
Večer šansone u tišnjanskoj knjižnici (Foto: Rudinapress/S. Henjak)

Dan hrvatske knjige, 22. travanj u Narodnoj knjižnici i čitaonici Tisno obilježen je manifestacijom “Večer šansone sa Srđanom Depolom”.

Inače punih 96 sati obilježava se manifestacija Noć knjige, u sklopu koje je i večeras održana Večer šansone, a u prostorijama tišnjanske knjižnice mogle su se vidjeti samo zadovoljne i ispunjene crte lica prisutnih. Najdulja kulturna noć u Hrvatskoj Tišnjane i njihove goste malo je reći, nego očarala.

Nazočnima se na početku večeri obratila ravnateljica tišnjanske knjižnice Silvija Ćurić i istaknula je važnost manifestacije Noć knjige, te je predstavila gosta Večeri šansone Srđana Depola – poznatog pjevača, skladatelja i književnika iz Rijeke.

Depolo je nastupio s programom iz svjetske glazbene baštine, kao i sa svojim autorskim pjesama.

– Uvijek mi je jako lijepo u Tisnom i ugodno pred tišnjanskom publikom. Za mene je poseban doživljaj nastupati u ovom okruženju jer šansona i je zapravo za manje – intimne prostore poput ovog, nije za stadione i velike dvorane. Smatram da nije zanemarena i da će uvijek imati svoju vjernu publiku – rekao je Srđan Depolo.

Djelić atmosfere pogledajte u fotogaleriji:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here