Tiskani letci ‘Otkrijmo Raduč’

0
3713
Letak

U sklopu inicijative za uređenje i valorizaciju starog vojnog kompleksa na brdu Raduč udruga Argonauta izradila je promotivne letke s topografskim prikazom.

Letci sadržavaju topografski snimak brda Raduč koji su izradili članovi planinarskog društva Sv. Mihovil iz Šibenika. Za sada je tiskano stotinu primjeraka, što je koštalo simboličnih 600 kuna. Letci prikazuju vojne bunkere na brdu, tunele, makadamske putove i dobre točke za fotografiranje, a pisani su na hrvatskom i engleskom jeziku.

– Uz nekoliko preinaka, letke će također tiskati i TZO Murter-Kornati te će biti dostupni u njihovim prostorijama – najavljuje Luka Ježina.

Direktor Turističke zajednice Općine Murter-Kornati Šime Ježina otkriva kako se njihovi leci već tiskaju. Naručeno je tisuću komada, a osim u Uredu TZ-a bit će dostupni i na drugim mjestima u Murteru. 

Uz letke, na odabrane lokacije uskoro dolaze i dvije nove info table koje će usmjeravati pješake, bicikliste i sve one željne sportskih aktivnosti zahvaljujući novim putevima koji su otvoreni na brdu Raduč.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here