Veselje za velike i male: Održana kreativna radionica oslikavanja jaja voskom u tišnjanskoj knjižnici

0
2095
Sudionici kreativne radionice (Foto: Rudinapress/S. Henjak)

Kreativna radionica oslikavanja jaja voskom i voštanim bojicama u organizaciji Narodne knjižnice i čitaonice Tisno prošla je u veselom raspoloženju s odličnom zainteresiranosti sudionika. Voditeljica radionice Andrea Mintaković oduševljena je time koliko je dobre volje bilo na jednom mjestu.

Naime, u prostorijama tišnjanske knjižnice danas je u poslijepodnevnim satima održana spomenuta radionica, na kojoj su sudionici imali prilike naučiti kako oslikati jaja voskom i voštanim bojicama.

Neizostavni dio Uskršnjeg stola ipak je košarica s bojanim jajima, stoga su koristeći vosak i voštane bojice sudionici današnje radionice već počeli s pripremama za veliki kršćanski blagdan. Kako bi imali posebne i originalne obojene pisanice današnjem događanju u Narodnoj knjižnici i čitaonici Tisno prisustvovali su i djeca i odrasli, koji su se izvrsno nadopunjavali idejama i kreativnim crtama.

Nisu samo vosak i voštane bojice danas bile novitet u tišnjanskoj knjižnici. Fritaja od 15 jaja i svežnja šparoga bila je nagrada i iznenađenje sudionicima. Organizatori su se i ovog puta potrudili ostaviti prisutne bez teksta.

Kako je bilo na današnjoj kreativnoj radionici pogledajte u fotogaleriji:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here