U Narodnoj knjižnici i čitaonici Tisno obilježavanje Dana osoba sa sindromom Down traje do 24. ožujka

0
1821
Foto: Narodna knjižnica i čitaonica Tisno

Jučerašnje obilježavanje Dana osoba sa sindromom Down u Narodnoj knjižnici i čitaonici Tisno prošlo je i više nego odlično, doznajemo od tamošnje knjižničarke Mirele Klarin.

– U posjet knjižnici na taj poseban dan stigle su dvije grupe djece iz dječjeg vrtića “Spužvica” Tisno. Čitala sam im priču o Snješki, a nakon pričanja i čitanja crtali smo čarapice. Djeci se toliko svidjelo kod nas da smo dogovorili da ćemo se češće susretati – kaže nam Mirela Klarin knjižničarka tišnjanske knjižnice i autorica priče o Snješki.

Projekt “Šarene čarapice” u organizaciji Narodne knjižnice i čitaonice Tisno nastavlja se i danas, 22. ožujka kada knjižnica u jutarnjim satima gostuje u područnoj školi u Jezerima.

U četvrtak, 23. ožujka s početkom u 17 sati bit će održana radionica za djecu u prostorijama knjižnice, a organizatori poručuju svoj djeci da obuku obavezno šarene čarapice.

U četvrtak obucite šarene čarapice (Foto: Facebook)

U petak, 24. ožujka održat će se završni dan projekta “Šarene čarapice” kada će predavanje o Downovom sindromu održati djelatnici Udruge “Kamenčići” iz Šibenika, a ujedno, posjetitelji će imati prilike pogledati i izložbu učeničkih radova. Spomenuti program u prostorijama knjižnice počinje u 18 sati.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here