Tišnjanski osnovci na pripremama za Dan Europe u jezerskoj uvali

0
2223

Učenici Osnovne škole Vjekoslava Kaleba Tisno jučer su uz pratnju učiteljice likovne kulture Ivane Skroze i učitelja talijanskog jezika Karla Klarina posjetili jezersku uvalu Koromašna Luka.

Poslijepodne provedeno u suncem okupanoj uvali kažu, ostat će im zauvijek u sjećanju, jer takvi trenuci doživotno se pamte.

Naime, tišnjanski osnovnoškolci u pripremama su za obilježavanje Dana Europe u svibnju.

– Dan Europe ​koji će se ove godine realizirati u suradnji s Osnovnom školom Ecole élémentaire de Puy-Lonchard iz grada Cissé iz Francuske, odlučili smo obilježiti tako što ćemo razmijeniti fotografije kreacija koje samo jednom riječju moraju predstaviti našu domovinu. Mi smo se odlučili da će to biti riječ #kamen – pojašnjava nam učitelj talijanskog jezika Karlo Klarin.

U sklopu priprema za Dan Europe koji će se u tišnjanskoj osnovnoj školi obilježiti 9. svibnja prigodnom izložbom fotografija, učenici su upravo jučer imali prilike pokazati svoju kreativnost.

U jezerskoj uvali uhvatili su se posla, te koristeći isključivo kamenčiće pokušali predstaviti svoju domovinu, a kako vidimo po fotografijama, u tome su itekako uspjeli.

Fotografije je zabilježio jezerski fotograf Neven Jović koji se jučer slučajno zatekao u Koromašnoj Luci:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here