Policija o prometnoj nesreći u Jezerima – stradao motociklist (21)

0
2595
Policija, ilustracija (Foto: Rudinapress)

U današnjem priopćenju Policijske uprave Šibensko-kninske opisana je prometna nesreća u kojoj je u petak u jezerina teško stradao 21-godiišnji motociklist.

Policijsko izvješće o nesreći prenosimo u cijelosti i bez intervencija:

U Jezerima 10. ožujka oko 13,45 sati u prometnoj nesreći je 21-godišnji vozač motocikla zadobio teške i po život opasne ozlijede, zbog čega je zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

Do prometne nesreće je došlo kada je 21-godišnjak pri upravljanju motociklom Zongshen, šibenskih registracijskih oznaka, s vozilom one kategorije koja nije upisana u njegovu vozačku dozvolu, započeo radnju pretjecanja neregistriranog osobnog automobila BMW, kojim je prije stjecanja prava na upravljanje upravljao 21-godišnjak, kada je zbog  neprilagođene brzine kretanja osobinama ceste, izgubio je nadzor nad upravljačem motocikla i izletio izvan kolnika, gdje je udario u kameno betonski ogradni zid, od kojega se odbio s i motociklom pao na kolnik.

Protiv vozača motocikla slijedi Obvezni prekršajni nalog, zbog prekršaja počinjenih u stjecaju, a protiv 21-godišnjeg vozača osobnog automobila će biti podnijet Opružni prijedlog prekršajnom sudu u Šibeniku. Osim toga o ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku.  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here