Potpore Općine Tisno: Mladim parovima podijeljeno 48.000 kuna

0
4477
Načelnik Općine Tisno Ivan Klarin s mladima (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

U Općinskoj vijećnici danas je upriličeno primanje za novovjenčane parove i mlade roditelje kojima su uz čestitke i cvijeće dodijelje potpore iz socijalnog programa Općine Tisno.

– Sredstva koja dodjeljujemo u ovakvim prigodama nisu velika, ali tu smo zbog simbolike, da vam kao načelnik u ime Općine, osobno i u ime suradnika čestitam i zaželim najljepše želje za sve vas i svu našu djecu koja su se rodila u ovom razdoblju. Želim vam puno zdravlja i sreće i naravno da se ponovno vidimo u ovakvoj prigodi – rekao je načelnik Općine Tisno novovjenčanim parovima i mladim roditeljima kojima u općinskoj vijećnici.

Potpore za novovjenčane parove u iznosu od po tisuću kuna dobili su Mario i Tatjana Klarin, Filip Bilan i Nikolina Jakšić Bilan, Luka i Kristina Zurić, Andrija i Josipa Bilić, Ognjen i Marija Lapov, Mario i Lucija Teskera.

Za prinove u obitelji potpore u iznosima od po tri i pet tisuća kuna dobili su Mario i Tatjana Klarin, Šime i Franka Škevin, Andrija i Josipa Bilić, Josip Pavić i Eva Turčinov, Ive i Katarina Stilinović, Ognjen i Marija Lapov, Lucija i Mario Teskera, Toni Marača i Zdenka Ključarić,Marko Barić i Danijela Lapov, Toni Meštrov i Sabina Cvitan te Ante Pirija i Barbara Ukas.

Evo i foto galerije:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here