Čak 20 ekipa na završnici 20. turnira Briškula u Betini – pobijeđuje Baćo

0
2680
Betina, ilustracija (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Najbolji kartaši otoka Murtera ukrstit će karte u u završnici velikog Turnira ‘Briškula’ koji se u subotu s početkom u 17 sati odvija u restoranu ‘Na moru’ u Betini.

Ukupno 20 ekipa odazvalo se na turnir u trišeti, trijunfi i briškuli Kartaške udruge Betina koji se od 9. siječnja ovdje igra svaki drugi dan. Najviše je igrača iz Betine, čak 11 ekipa, četiri su iz Murtera, dvije iz Jezera, dok su preostale tri miješane.

– Ekipa Baćo iz Murtera, Đino Talevski, Edi Muronja i Krešimir Kovačev, već su pobjednici, jer su do sada skupili nedostižan broj bodova. No, ne znači da u velikoj završnici neće biti uzbudljivo: čak pet ekipa ima po bod razlike i bori se za drugo i treće mjesto – otkriva nam Davor Bosna Savo iz Kartaške udruge Betina.

Velika završnica počinje u 17 sati. Igra se po dvije partije trišete, trijumfe u briškule, a potom slijedi dodjela nagrada i proslava. Slavit će svi, a ne samo pobjednici, jer se radi o završnici jubilarnog, 20. po redu kartaškog turnira u Betini, koji je, kažu organizatori,  službeno najstari ovakav turnir u cijeloj županiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here