Originalno i drugačije: Tišnjani organiziraju doček STARE GODINE!

0
4041
Božićna rasvjeta u Tisnom (Arhivska fotografija/Rudinapress)

Dok ostali ispraćaju Staru godinu, u Tisnome se priprema nešto potpuno drugačije i nesvakidašnje: Doček Stare! Ova originalna manifestacija održat će se ovog petka, 30. prosinca u Atriju palače Katunarić.

Puno smijeha i dobre glazbe dio su recepta za doček Stare godine koji organizira tišnjanski KUD Hartić pod glavnim sponzorstvom Caffe bara Kasiopeja. Za sjajan provod uz glazbu i ples bit će zaduženi veseli članovi Teških osjećaja čije će zarazne melodije rasplesati sve generacije. Uz tišnjanske “osjećajce” na koncertu će nastupiti još dva benda – Puhtet i 17 trio bend, također iz Tisnog. Za after party zadužen je DJ Cio.

U Tisnome je naime ove godine po prvi puta organiziran doček Stare godine. – Predstojeći tulum je u završnim pripremama, pred nama je vikend, dobro raspoloženje već vlada danima, sve se baš dobro poklopilo – kaže nam Željko Marača, frontmen Teških osjećaja.
Inače, vrijedi kazati da je na ideju spomenutog koncerta povodom dočeka Stare godine došao upravo novi gitarist Teških osjećaja Željko Veldić.

Teški osjećaji (Foto: Rudinapress/H. Pavić)
Teški osjećaji (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Uz Teške osjećaje s kojima ste zasigurno svi upoznati, nastupit će akustični cover bend 17 trio, kao i sekcija od pet članova tišnjanske glazbe koji izvode skladbe na zanimljiv i originalan način na trubi i klarinetu, pod nazivom Puhtet.

Pripremite se za najveseliji provod na Dočeku Stare u Tisnome! Čeka vas jedinstveni doživljaj, izvrsna atmosfera i vesela ekipa, poručuju organizatori.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here