U četvrtak na Božićnom koncertu u Pirovcu nastupaju – školarci, puhački orkestar i KUU Bezdan

0
1170

Tradicija se nastavlja. Za sve Pirovčane i njihove goste – kulturno umjetnička udruga Pirovac, Puhački orkestar Pirovac i mali školarci osnovci – pripremili su za četvrtak glazbeno umjetničku poslasticu. Koncert počinje u 19 sati u kino dvorani Pirovac.

“Završna je to kruna našeg godišnjeg rada i dar našim mještanima i njihovim gostima za Božić i Novu Godinu”, naglasila je Anka Meić, predsjednica KUU Bezdan, koja je glavni organizator završne blagdanske fešte od glazbe i plesa.

Pored bogatog programa i izbora najboljih, najdražih i najljepših umjetničko glazbeno scenskih točaka odraslih, posjetitelje i ove godine očekuje veseli program najmlađih.

“Pirovac time nastavlja još jednu lijepu tradiciju da učenici naše osnovne škole na završnom godišnjem koncertu pokažu svoju školsku kulturno umjetničku priredbu. Za razliku od drugih  mjesta i gradova školarci tako imaju priliku pokazati što su pripremili ne samo roditeljima u okruženju škole nego i svima drugima. I njihova završna priredba time poprima jedan svečaniji i posebniji značaj, ističe Anka Meić.

Pirovčani i ove godine očekuju da će Božićna fešta napuniti kino dvoranu.

foto: iz zbirke načelnika općine Pirovac Ivana Gulama koji je također član Puhačkog orkestra Pirovac. Na prošlogodišnjoj fešti Pirovčana bio je i Marko Škugor

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here