Pobjednik Memorijalnog turnira ‘Vedranko Juraga’ je ekipa MNK ‘Tisno’

0
3040
Pobjednička ekipa MNK 'Tisno' (Foto: Rudinapress)

Nogometaši MNK Tisno pobjednici su ovogodišnjeg 21. Memorijalnog turnica ‘Vedranko Juraga’ koji se protekli vikend održavao u Murteru.

Od četvrtka do nedjelje podijeljeni u dvije skupine na turniru su igrali ‘Hramina’, ‘Tisno’, ‘Betina’, ‘Kurenat’, ‘Progres’ i ‘Lešinari’.  Najboljim igračem turnira proglašen je član pobjedničke momčadi Dino Kulušić, najbolji strijelac je Šimun Popov, a najbolji vratar je Josip Sladić.

– Prvu utakmicu igrali smo protiv ‘Kurenta’ i školski ih dobili 2:0. Nismo im dali da dođu do našega gola. Drugu utakmicu protiv ‘Progresa’ smo se malo opustili i ona je završila sa 2:2, ali zato smo se u finalu uozbiljili. Utakmica s ‘Betinom’ je bila do kraja neizvjesna, ali smo ih ipak, vjerujem zasluženo i sportski, dobili s 3:2  – ispričao nam je kapetan ‘Tisnog’ Jakov Ćuzela Papata.

Poredak turnira je: 1. ‘Tisno’, 2. ‘Betina’, 3. ‘Kurenat’. Memorijalni malonogometni turnir 21. put je održan u spomen na hrvatskog viteza i Murterina Vedranka Juragu, koji je položio život na oltar Domovine 3. 10. 1993. godine.

Finale (Foto: FB)
Finale (Foto: FB)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here