Marko Škugor i Tišnjani pokazali veliko srce za “Kamenčiće”

0
2584

U Sportskoj dvorani u Tisnom sinoć je održan humanitarno – božićni koncert na kojem je nastupio šibenski tenor Marko Škugor. Prikupljena financijska sredstva namijenjena su za Udrugu “Kamenčići” iz Šibenika.

Kao predgrupa šibenskom tenoru Škugoru nastupila su djeca dječjeg vrtića “Spužvica” iz Tisnog pod vodstvom tete Matilde, Dragice i Martine. Nakon njihove izvedbe božićnih pjesama na pozornicu je stupio zbor Osnovne škole Vjekoslava Kaleba Tisno koji je svojim nastupom izazvao oduševljenje publike.

Djeca dječjeg vrtića "Spužvica" (Foto: Rudinapress/H. Pavić)
Djeca dječjeg vrtića “Spužvica” (Foto: Rudinapress/H. Pavić)
Zbor Osnovne škole Vjekoslava Kaleba Tisno (Foto: Rudinapress/H. Pavić)
Zbor Osnovne škole Vjekoslava Kaleba Tisno (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Malo tko je mogao ostati ravnodušan prema sjajnim izvedbama koje je otpjevao šibenski tenor. Već prvom pjesmom koju je otpjevao popevši se na pozornicu kupio je srca mnogih u publici. Na njihovim licima mogao se vidjeti samo osmijeh pun topline. Publika je prepoznala Škugorovu energiju te su zajedno uživali u mnogim poznatim pjesmama.

Bio je to prije svega vrlo emotivan nastup s puno zabavnih, dalmatinskih ali i božićnih izvedbi.

Marko Škugor (Foto: Rudinapress/H. Pavić)
Marko Škugor (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Voditeljica programa bila je Silvija Ćurić, ravnateljica Narodne knjižnice i čitaonice Tisno, a koncert je održan u organizaciji Općine Tisno, Turističke zajednice Općine Tisno i tišnjanske Narodne knjižnice i čitaonice. Organizatori su iznimno zadovoljni koncertom te su izrazili veliku zahvalnost svima koji su se sinoć okupili u tišnjanskoj dvorani.

Dašak sinoćnje atmosfere donosimo u fotogaleriji:

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here