Skupština murterskog HSS-a: ‘Veliki napredak s Tonijem Turčinovom’

0
3615
Petar Ježina i Toni Turčinov (Foto: Rudinapress/K. Ježina)

Uz postojeća 92 člana čije je članstvo potvrđeno revizijom, Općinska organizacija HSS-a Općine Murter-Kornati u protekloj godini dodatno je osnažena upisom 14 novih članova – pohvalili su se ‘seljaci’ u petak na svojoj godišnjoj skupštini.

Članstvo je obaviješteno o svim projektima koje je započela i planira započeti Općina koju nakon izvanrednih izbora ponovno vodi HSS. Tema skupštine, očekivano, bile i pripreme za predstojeće izbore, te je istaknuta potreba čvršće organizacije i učestalijeg okupljanja članova, minimalno jedan put mjesečno.

– Prošla godina je za nas bila izrazito teška. Izgubili smo našeg prošlog načelnika Ivana Božikova i Općina je bila šest mjeseci bez vlasti. Murter je pola godine bio na rubu zbog naprasitog razbijanja HSS-ove vlasti od strane nezavisnih vijećnika, koji su je rušili zbog Trga Rudina – pojasnio je predsjednik HSS-a Općine Murter-Kornati Toni Turčinov.

Skupština Općinske organizacije HSS-a (Foto: Rudinapress/K. Ježina)
Skupština Općinske organizacije HSS-a (Foto: Rudinapress/K. Ježina)

No, otvorena je nova stranica u životu Općine i njenih mještana, kaže Turčinov, na način da su se u javne poslove uključili mladi i obrazovani ljudi, kao ekipa koja djeluje politički i nepolitički, radi zajedno sa svima bez obzira na stranačko opredjeljenje.

Gost skupšine je bio Marin Mikšić, predsjednik šibensko-kninske Županijske organizacije HSS-a.

– Ovdje sam večeras da dam podršku općinskoj organizaciji, koja je za mene osobno i većinu članova stranke jedna od najuzornijih organizacija u Dalmaciji. Ona je već godinama u kontinuitetu na vlasti, uz veliki napredak koji je posebice postao vidljiv dolaskom Tonija Turčinova na mjesto načelnika – istanuo je Marin Mikšić.

Predsjednik šibensko-kninske Županijske organizacije HSS-a Marin Mikšić (Foto: Rudinapress/K. Ježina)
Predsjednik šibensko-kninske Županijske organizacije HSS-a Marin Mikšić (Foto: Rudinapress/K. Ježina)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here