Otok Murter: Iskoristite mobilni šalter MUP-a za vađenje osobnih isprava

0
1574

Prijenosni šalter MUP-a putem kojeg građani mogu ishoditi osobne isprave boravit će na području otoka Murtera, danas i sutra.

Kako priopćuje PU šibensko – kninska, riječ je o prijenosnim šalterima upravnih poslova putem kojih građani mogu obaviti poslove prijave i odjave prebivališta i boravišta, dobivanja uvjerenja o prebivalištu i matičnom broju te podnošenja zahtjeva za osobnu iskaznicu, putovnicu i vozačku dozvolu kao i registraciju vozila.

Sve potrebne uplate mogu se obaviti gotovinskim plaćanjem, ali je potrebno da građani donesu fotografije potrebne za izradu dokumenata.

Cilj je svakako pružanje usluga građanima koji nisu u mogućnosti doći do stacioniranih objekata MUP-a, napominju u PU šibensko – kninskoj.

Ovim putem svi građani kojima je otežan dolazak u policijsku postaju ili sjedište policijske uprave mogu iskoristiti usluge mobilnog šalterskog ureda koji će se nalaziti danas, 14. prosinca u Tisnom u prostorijama tamošnje Narodne knjižnice i čitaonice od 10 do 12 sati. Sutra, 15. prosinca će pak mobilni šalter biti stacioniran u Murteru u prostorijama Turističke zajednice Općine Murter Kornati, također od 10 do 12 sati.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here