Bogat adventski program večeras u Tisnom

0
2018
Advent u Tisnom 2015. (Foto: Neven Jović)

Općina Tisno, Narodna knjižnica i čitaonica Tisno, Turistička zajednica Općine Tisno, Dječji vrtić Spužvica i Osnovna škola Vjekoslava Kaleba kao i ceh ugostitelja iz Tisnog za večeras spremaju bogat program ispred zgrade Općine.

Naime, večeras, 04. prosinca s početkom u 18 sati možete se pridružiti adventskom događanju u Tisnom. Na rasporedu je paljenje božićnih lampica na drvcu visokom 12 metara koje je drugu godinu za redom smješteno na Trgu dr. Šime Vlašića.

Na večerašnjem prigodnom programu u sklopu adventskih događanja nastupit će KUD Hartić iz Tisnog i zbor Osnovne glazbene škole Vjekoslava Kaleba. Osim glazbenog dijela programa za večeras je pripremljen i mali sajam na kojem će svoje radove izlagati djeca, roditelji, tete i učiteljice. Spomenimo, učenici Osnovne škole Vjekoslava Kaleba tijekom cijelog studenog sa svojim su učiteljicama izrađivali božićne ukrase kako bi upravo večeras mogli upotpuniti svoj štand. Isto tako, mame djece koja pohađaju dječji vrtić Spužvica u Tisnom marljivo su na radionicama koje su organizirale tete iz svih dječjih skupina, napravile remek djela koja se isplati vidjeti večeras.

Podsjetimo, u tijeku su humanitarne akcije koje organizira Narodna knjižnica i čitaonica Tisno. Ukoliko još niste pomogli svojom donacijom za štićenike dječjeg Doma Maestral iz Splita ili djeci SOS dječjih sela Hrvatske, to možete učiniti večeras na štandu Narodne knjižnice i čitaonice Tisno. Volonteri i mladi knjižničari čekat će vas raširenih ruku.

Napomenimo, osim svega nabrojenog, bit će tu toplih pića, ali i puno ića, kako smo imali prilike doznati od organizatora.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here