Murter: prijave za fotoradionicu “Svijet u bojama”

0
1747

U organizaciji Turističke zajednice Općine Murter Kornati u Murteru će biti održana fotoradionica pod nazivom “Svijet u bojama”. Od 26. do 29. rujna fotoradionicu će voditi Sanja Grgić Ćurić, dipl. novinarka.

Svi vi koji volite fotografirati, a nemate baš previše iskustva u tome, vrijeme je da u samo tri dana naučite kako “okinuti” jedinstvenu fotografiju.

Ukoliko volite fotografirati, želite naučiti nešto novo, drugačije i zanimljivo kroz objektiv, ne preostaje vam ništa drugo nego da se prijavite na broj 091 573 23 43, voditeljici Sanji Ćurić i rezervirate svoje mjesto.

– Ovo je definitivno prilika da zajedno pogledamo svijet oko sebe iz drugog ugla, da zastanemo, zadivimo se i zabilježimo trenutak – riječi su voditeljice Ćurić.

Spomenimo, radionica će se održavati u poslijepodnevnom terminu od 17 – 19 sati, gdje će polaznici imati prilike naučiti kroz teoriju ono najbitnije što će kasnije imati prilike provesti u djelo, kada stanu iza objektiva.

Prvi sastanak je 26. rujna ispred ureda Turističke zajednice Općine Murter Kornati, u 17 sati. Potrebno je sa sobom ponijeti bilježnicu, olovku i fotoaparat. Zadnji dan radionice je 29. rujan, kada će u 20 sati biti otvorena izložba najboljih radova.

Radionica je besplatna, a namijenjena je mladima od 12 do 18 godina, no isto tako i onima starijima koji su voljni učiti o fotografiji i fotografiranju, poručuju organizatori.

Podsjetimo, svi zainteresirani javite se najkasnije do 15. rujna voditeljici Sanji Ćurić ili u ured Turističke zajednice Općine Murter Kornati.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here