Šampion Malonogometnog turnira u Jezerima – Crnica Picerija Kike

0
2809
Turnir - trofeji (Foto: MNK Jezera)

Završio je tradicionalan 11. Malonogometni turnir u Jezerima. Na nogometnom igralištu MNK Jezera, proteklog je tjedna bilo uistinu zanimljivo, kako za igrače tako i za gledatelje. Na ovogodišnjem 11. Malonogometnom turniru Jezera 2016. sudjelovalo je dvadeset ekipa. Turnir je trajao od 26. kolovoza do 04. rujna.

Kako doznajemo od organizatora, zahvaljujući sponzorima koji su od velikog značaja i ove godine u Jezerima se mogao gledati i pratiti uistinu dobar nogomet.
“Organizacija je ove godine bila na vrhuncu, mogao se pratiti sadržajan nogomet, a posebno u finalnoj večeri. Zahvalio bih svima, od sponzora, do gledatelja koji su bili prava podrška u svim danima turnira, a posebice u finalnoj večeri koja je bila napeta do samog kraja”, kaže za Rudinapress Leo Klarin, trener MNK Jezera.

Novi stari pobjednik ovogodišnjeg turnira u Jezerima je Crnica Picerija Kike. U utakmici zaista dostojnoj finala Šibenčani su do trijumfa došli nakon ruleta šesteraca protiv domaćina MNK Jezera.

Spomenimo, u ravnopravnoj utakmici Crnica je uglavnom imala igru dok su Jezerani prijetili brzim i okomitim akcijama nakon osvojene lopte.

Valja napomenuti i da su golmani Mišković i Baričić imali zapažene nastupe. U šestoj seriji Martinac je bio precizan za Crnicu, dok je Maleš promašio. Ivan Mandić iz MNK Murter najbolji je strijelac turnira dok je Robert Mišković iz Crnice najbolji vratar. Igračem turnira proglašen je domaći Leo Klarin.

Nakon uspješno odrađenog turnira, momci iz MNK Jezera kreću s pripremama za natjecanje u drugoj HMNL jug. Sretno im!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here