Underground Tisno na sv. Andriji – techno party ispod bora pokraj mora

0
4966
Underground Tisno 2016.

Tisno je večeras domaćin jedinstvenog glazbenog spektakla, jednodnevnog (jednonoćnog) festivala elektronske glazbe Underground Tisno & Decoded Records.

Eektronska glazba je u Tisnom bila doma još davno prije nego je itko pomislio da bi se The Garden Festival mogao ovdje doseliti iz Petrčana, a Nick Colgan nije prvi ljubitelj ovog glazbenog žanra koji se sjetio da bi party valjalo napraviti u uvali, pokraj mora ispod bora.

– Krenulo je davne 2005. godine s 250 metara kabela, dva gramofona i malo jačim razglasom. I traje, kao što traje prava ljubav.  Underground Tisno postao je događaj na koji ciljano dolaze partijaneri čak iz Dubrovnika, Splita, Zadra, Pule… – pojašnjava nam Zoran Čubrić DJ Chuby, utemeljitelj Undergrounda.

Interes partijanera za ovaj događaj je toliki da su Chuby i ekipa, u iščekivanju večerašnjeg partija, već napravili jedan probni, koji je održan 28. svibnja i ugostio je više od pet stotina posjetitelja.

'Probni' Underground Tisno 2016
‘Probni’ Underground Tisno 2016

Underground Tisno & Decoded Records odvija se večeras na plaži sv. Andrija u Tisnom od 20 sati do osam sati ujutro, a after je gdje drugdje nego u beach baru Villa Loca.  Zvijezda večeri je beogradski DJ Dejan Miličević, a nastupaju i Šibenčani Edy C., SuggaDaddy i NiceHell, Mani iz Zadra, Barba iz Vodica,  te Tišnjanin DJ Chuby.

Osim po izvrsnoj poziciji i biranim izvođačima, Undergound Tisno je jedinstven i po tome što se ovdje ne naplaćuje ulaznica i redari gostima na ulazu ne otimaju boce s vodom, sokovima i drugim pićem. – Redarska služba, šankovi i druge službe su organizirani kao i na drugim sličnim, komercijalnim događanjima, ali cilj ove manifestacije nije zarada, već promocija ovog glazbenog žanra u Tisnom i promocija Tisnog među ljubiteljima elektronske glazbe. To je ono što čini onu bitnu razliku i što, među ostalim, jamči dobru atmosferu – rekao je Čubrić pozivajući sve ljubitelje ove vrste glazbe da večeras neizostavno dođu na Andriju.

Zoran Čubrić DJ Chuby (Foto: Rudinapress/H. Pavić)
Zoran Čubrić DJ Chuby (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here