U Pirovcu Ivan Zak, u Murteru Zaratino band, u Tisnom košarka…

0
2525
Ivan Zak - plakat

Subota je, a to bi bio dan za izlazak čak i da nije ljeto. Večer donosi nekoliko zanimljivih događanja.

U Pirovcu s početkom u 21 sat na pozornici na središnjem trgu večeras pripremaju veliki koncert Ivana Zaka. Koliko god glazbena kritika bila oštra prema Zaku i njegovim lakim notama, pred pozornicom i u pirovačkim kafićima večeras će se tražiti mjesto više.
U Murteru je večaras na rasporedu Murter Music Street. S početkom u 21 sat na Butini nastupa Zaratino band. Danas u Murteru počinje i Ljetna škola male brodogradnje i Izložba starih hrvatskih brodova, koja u marini Vinici traje od 20. do 25. kolovoza.

U Tisnom na Rudini s početkom u 19 sati odvija se Memorijalna košarkaška utakmica povodom obilježavanja 9. obljetnice kornatske tragedije.  Igraju najbolji tišnjanski košarkaši,  starija protiv mlađe generacije. Fešta na Ratu, koja je večeras s početkom u 21 sat trebala biti održana na Trgu tišnjanskih bratovština, je otkazana.  

U Narodnoj knjižnici i čitaonici u Tisnom večeras je s početkom u 19.30 sati na redu je još jedna “Bajkaonica”, dok u Baganelovici u Jezerima traje izložba fotografija i tradicijskih predmeta vezanih za smokve i njihovo branje i izložba figura od kaširanog papira gđe. Marine Kuharić.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here