Vozaču Opela Astre određeno mjesec dana istražnog zatvora

0
2396
Kaznionica u Šibeniku (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Vozač Opela Astre koji je 15. kolovoza deset minuta iza ponoći u Tisnom autom jednu ženu teško ozlijedio, a drugu lakše, provest će sljedećih 30 dana u istražnom zatvoru.

Vozač (36) priveden je na policijsko istraživanje odmah poslije nesreće, te je pritvoren u postaji. U utorak je Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku zaprimilo kaznenu prijavu Policijske uprave šibensko-kninske za kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu. Vozač je tada priveden i ispitan u Općinskom državnom odvjetništvu, koje je sucu istrage podnijelo prijedlog za određivanje istražnog zatvora.

Jutros su se očitovali da je sudac istrage prihvatio prijedlog.

– U svezi Vašeg upita od dana 17. Kolovoza 2016.g., možemo vas obavijestiti da je počinitelju kaznenog djela izazivanja prometne nesreće sudac istrage odredio istražni zatvor u trajanju od mjesec dana zbog postojanja opasnosti od ponavljanja kaznenog djela – odgovorili su danas iz Općinskog državnog odvjetništva u Šibeniku.

Obje u sudaru ozlijeđene žene, Zagrepčanke u dobi od 47 i 40 godina, su stabilno. Starijoj koja je lakše ozlijeđena su ozljede odmah sanirane i puštena je na kućnu njegu, dok je druga zadobila ozljede koje su bile okarakterizirane kao teške i opasne po život, pa je operirana i oporavlja se na Odjelu intezivne njege u Šibeniku.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here