U Murteru ulična utrka i pučki pivači, u Tisnom klape i lovci, u Pirovcu puhači…

0
2108
Ulična utrka u Murteru

Srijeda obiluje raznim kulturnim i zabavnim događanjima, pa i sportskim i kulinarskim.

U Murteru u 18.45 sati starta 22. ulična utrka na kojoj se očekuje blizu 200 trkača. Tijekom ove utrke na Butini će Udruga 20 INCH-a iz Zagreba (Sesvete), odnosno Leon Vignjević s prijateljem Antoniom Ferenčićem, izvoditi svoj BMX Show. Također u Murteru, u crkvi sv. Mihovila s početkom u 20.30 bit će upriličen koncert Pučkih pivača.

U Betini s početlom u 21 sat na pozornici Trga na moru organiziraju zanimljiv koncert koncert – zajedno će nastupiti dvije glazbene skupine pod nazivom ‘Face2Face’. U 20.30 sati na mjesnom vaterpolskom igralištu odigrat će se utakmice između VK Brodograditelj i VK Croatia.

U Tisnom organiziraju klapsko-kulinarsku, odnosno klapsko-lovačku večer. Na pozornici na Rudini s početkom u 21 sat organizira se koncert klape ‘Solaris’, a istovremeno Lovačko društvo ‘Kamenjarka’ će pripremiti i besplatno podijeliti nekoliko stotina porcija divljači s makaronima.

U Baganelovici u Jezerima će večeras u 20 sati biti otvorena izložba fotografija i tradicijskih predmeta vezanih za smokve i njihovo branje te izložba figura od kaširanog papira gđe. Marine Kuharić.

U Pirovcu s početkom u 20.30 s terase restorana ‘Malo misto” bit će održan koncert Puhačkog orkestra ‘Pirovac’.Fešta o smokav - izložba

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here