“Ne može nam vjetar ništa” – Crvena jabuka zagrijala Murter

0
3466
Žera u Murteru (Foto: Rudinapress/Sanja Henjak)

Usprkos jakom vjetru popularna murterska ribarska noć u potpunosti je uspjela.

Uz morske plodove koje su posjetitelji mogli kušati po povoljnim cijenama za glazbenu zabavu pobrinuo se bend Crvena jabuka i frontmen Žera koji je zahvalio brojnoj publici na dolasku. “Posebno pozdravljam sve vas koji ste stigli večeras bez obzira na ovaj vjetar koji nemilosrdno puše.” – poručio je Žera. Sjetio se on i svojih prijatelja, pokojnih Dine Dvornika i Kemala Montena, za koje je tražio poseban pljesak publike.

Crvena jabuka publiku je zagrijala svojim najvećim hitovima – “Nekako s proljeća”, “Volio bi da si tu”, i još mnogim drugim svevremenskim hitovima koji su bili beskrajno dobar razlog za dolazak u Murter.

Na Staroj rivi plesalo se i zabavljalo do sitnih sati bez obzira što se iz ormara za jučerašnju večer morala izvući zimska garderoba.

“Na vrijeme nažalost ne možemo utjecati, no vjerujem kako smo uspjeli u svom naumu i priredili za sve Murterine i naše drage goste još jednu nezaboravnu ribarsku večer. Crvena jabuka je dodatno obogatila naš program svojim hitovima, a najljepše je bilo vidjeti brojne generacije kako u istom ritmu prate i pjevaju njihove popularne pjesme.” – kaže Šime Ježina, direktor Turističke zajednice Murter Kornati.

Spomenimo, Crvena jabuka prošle je godine obilježila trideset godina od osnivanja benda, a tijekom ta tri desetljeća postojanja svojim su pjesmama i koncertima ušli u život brojnih generacija i postali jedan od omiljenih bendova na području čitave regije.

Dašak sinoćnje atmosfere donosimo u fotogaleriji:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here