„Zapuvala je bura“: odgođeni večerašnji programi gotovo po svim mjestima, Betina ne odustaje

0
3722
Ženska regata "Dlan i veslo" u Betini (Foto: FB)

U Betini je večeras na rasporedu prava fešta. Iako su po gotovo svim mjestima zbog loših vremenskih uvjeta otkazane manifestacije, direktorica Turističke zajednice Betina, Ana Mijat kaže da oni ne odustaju!

“Organizacija je na nivou, finalne pripreme su tu, nedamo se. Zakazali smo sastanak sa svim sudionicima ženske regate “Dlan i veslo” u 18.30 sati, te ćemo na licu mjesta odlučiti je li pogodno vrijeme za regatu ili nije. To prepuštam sucima ove regate, no u slučaju da bura još pojača i regata bude otkazana, već smo pripremili neke zamjenske igre”, napominje Mijat.

Ako će bura smesti žensku regatu, nikako neće feštu uz kraljicu hrvatske estrade Jelenu Rozgu. Koncert je zakazan za večeras s početkom u 22 sata na Trgu na moru. Jelena će, vjerujemo, držati dobar ritam i rasplesati sve Betinjane i njihove goste koji će budni sigurno dočekati vatromet u ponoć.

U Murteru je zbog bure odgođen koncert klape Dalmatino, no Murterine i njihove goste zabavljat će klapa Levera promenadom po centru Murtera i tamošnjim kafićima s početkom u 20 sati.

U Pirovcu je bura također omela ljetnu manifestaciju. Kako kaže direktor Turističke zajednice Pirovac, Igor Meić, nije moguće večeras održati „Večer folklora i domaćih slastica“, pošto su se slastice trebale praviti na licu mjesta. O novom datumu ove manifestacije bit ćete naknadno obaviješteni čim se smire vremenski uvjeti, odnosno “neuvjeti”.

Nogometašima u Jezerima ne smeta ovo vrijeme. Naime, nastavlja se malonogometni noćni turnir u organizaciji MNK Jezera. Večeras su na rasporedu skupine E i F, te dvije domaće ekipe, CB Juno MJ i Kiša metaka. Prvi, s početkom u 20.30 sati igraju SCRI – Cigla boys. Nakon njih u 21 sat CB Juno – Atletico Pirovac, zatim u 21.30 Kiša metaka – SCRI.
Od 22 sata na terenu je ekipa Atletico Pirovac – Ražine, u 22.30 Kiša metaka – Cigla boys, a u 23 sata CB Juno – Ražine.
Dođite i podržite svoje favorite na malom igralištu pored stare plinare u Jezerima, poručuju organizatori.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here