U Pirovcu u srpnju ostvaren rekord od 15 tisuća više turističkih noćenja

0
1965

Pirovac ove sezone bilježi turističke rekorde. U srpnju je ostvareno gotovo 15 tisuća noćenja više nego u istom mjesecu lani. U Pirovcu je u srpnju boravilo gotovo 13.400 gostiju koji su ostvarili oko 135.000 noćenja.

“Očekivali smo povećanje s obzirom na globalne situacije na konkurentskim tržištima, a prvenstveno u Turskoj. No, trebalo je izboriti na turističkom tržištu za našu mikrodestinaciju. Radili smo tijekom zime i proljeća na progresivnoj marketinškoj kampanji putem interneta što je dalo rezultate. U tom razdoblju imali smo oko 75.000 posjeta naše internetske stranice, dok se njih 32 posto vraćalo dva ili više puta na našu stranicu. Kampanja je rezultirala i time da su se sada prosječni posjeti na našu stranicu preko 12.000 posjeta mjesečno”, naglasio je Igor Meić, direktor Turističke zajednice općine Pirovac za Rusinapress.

Pirovac se prezentirao i na sajmovima tijekom zime. Pirovačko je ljeto, kao i sve popratne manifestacije planirane tako da niti jedna smjena gostiju ne ostane bez zabavno-kulturnog sadržaja.  Novi rekordi povećanja turističkog prometa očekuju se ovaj mjesec.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here