Zadnja srpanjska nedjelja donosi zanimljiv program u Jezerima, Tisnom i Murteru

0
1962
Plakat - predstavljanje slikovnice "Susret s jarcon"

Kulturno pastoralni centar Baganelovica u Jezerima večeras ugošćuje autorice slikovnice „Susret s jarcon“, četrnaestogodišnjakinju Bernardu Klarin i jedanaestogodišnjakinju Donatelu Klarin, kao i njihove goste i sve ljude dobre volje koji planiraju večeras posjetiti ovaj za njih veliki događaj. Svoju slikovnicu autorice će predstaviti u 21 sat.

Također s početkom u 21 sat na Obali Sv. Ivana u Jezerima održat će se još jedna Jezerska promenada. Večeras će Jezerane i njihove goste zabavljati legendarni dvojac Neno & Valerijo.

U Tisnom, točnije u Atriju palače Katunarić večeras je na rasporedu dječja likovna radionica vitraja s početkom u 20 sati. Voditeljica radionice je akademska slikarica Dominique Jurić.

Plakat - dječja likovna radionica vitraja
Plakat – dječja likovna radionica vitraja

U Murteru, na Trgu Rudina s početkom u 21 sat koncert će održati Ansambl Dalmatino & Darko. Dok će u prostorijama Udruge Argonauta, Lokalni info centar O. Točka u suradnji s roniocima Ronilačkog centra Tramonto održati informativno druženje s početkom u 19 sati. Na večerašnjem druženju imat ćete priliku upoznati se iz prve ruke s iskustvom mladih entuzijasta i zaljubljenika u more, čut ćete priče o ljepotama podmorja, a tko zna, možda vas toliko inspiriraju da će neki od vas i sami krenuti u poduzetničke avanture.

Plakat - dođi do daha
Plakat – dođi do daha

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here