Igre na korentu u Tisnom, špica u Murteru, u Jezerima Mela, a u Pirovcu Papagallo

0
2650
Igre na korentu večeras u Tisnom

Iz Turističke zajednice Općine Tisno za večeras najavljuju zabavu bez granica. Naime, večeras s početkom u 21 sat na rasporedu su Igre na korentu, zabavno sportski spektakl koji će se odvijati u tjesnacu pored tišnjanskog pokretnog mosta.
Spomenimo dvije ekipe od kojih je ekipa „Kopno“ sastavljena od natjecatelja koji žive u kopnenom dijelu mjesta, i ekipe „Otok“ od onih koji prebivaju na otočnoj strani mjesta, natječu se u raznim igrama snalažljivosti, brzine i snage na moru. Posebnost je ta što je morska struja „korenat“ u tjesnacu između otoka i kopna vrlo jaka te je ujedno tako i prepreka mnogim od ovih igara.
Za dobru zabavu po završetku ovogodišnjih Igara na korentu pobrinut će se Joy Band na Trgu Rudina u Tisnom.

U Kulturno pastoralnom centru Baganelovica u Jezerima svoj koncert održat će Klapa Mela iz Murtera s početkom u 21 sat.

Plakat - Klapa Mela večeras u Baganelovici
Plakat – Klapa Mela večeras u Baganelovici

U Murteru se nastavlja otvoreno rekreativno prvenstvo u tenisu pojedinačno na terenima na Slanici. Kako doznajemo za sad ima prijavljeno sedamdesetak igrača, što nikako nije mala stvar. Od toga pola stranaca, Slovenaca, Mađara i Čeha najviše.

Večerašnja ljetna manifestacija „Murtalije 2016.“ je odgođena za 28. kolovoz, kada je na rasporedu predstava kazališta Virko „Rogonja“.

Subota je u Murteru obavezno rezerviran dan za špicu. Večeras je na rasporedu bend „Hot stuff“ s početkom u 22 sata u Ulici Butina.

Plakat Murter music street, večeras Hot stuff
Plakat Murter music street, večeras Hot stuff
Murterska špica 2016. (Foto: Rudinapress/H. Pavić)
Murterska špica 2016. (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Pirovac će večeras plesati uz zabavnu grupu Papagallo koja najavljuje koncert pun dobrih vibracija u centru mjesta s početkom u 20 sati.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here