Večeras: Tisno, Betina, Murter i Pirovac u znaku dječjeg svijeta, Jezera u ozbiljnijem tonu

0
1296

Donosimo vam pregled događanja ovog četvrtka u Tisnom, Jezerima, Betini, Murteru i Pirovcu.

Narodna knjižnica i čitaonica Tisno za večeras je pripremila gledanje crtića s najmlađim Tišnjanima i gostima Tisnog. U 20 sati u prostorijama knjižnice na rasporedu su “Malci”, popularni dječji crtić.

Caffe bar Kasiopeja nastavlja s glazbenim večerima četvrtkom. Večerašnji “Open Air Kasiopeja” začinit će Two little birds s početkom u 22 sata.

U Kulturno pastoralnom centru Baganelovica u Jezerima s početkom u 21 sat održat će se otvorenje izložbe “Sacrale…meo” restauratorice i autorice Jelene Ćurić.
Koncept izložbe sadržan je u korištenju tradicionalnih starih tehnika poput voska, lakova, lazura, pozlate i vještina starih majstora, upoznatih kroz restauriranje različitih umjetnina. Autorica izražava svoju sakralnost obogaćujući platna motivima poput krakelira, lakuna i degradacijom nosioca.

Betina večeras garantira odličnu zabavu za djecu, no vjerujemo da se ni stariji neće buniti. Naime, na rasporedu je dječji koncert u izvedbi Jelene Radan i Meritasa s početkom u 20.30 sati na Trgu na moru.

U Murteru u prostorijama Udruge Argonauta nastavljaju s ljetnim radionicama. Večeras su na rasporedu Plavi dani, edukativna radionica o zaštićenim morskim vrstama. Početak je u 20 sati.

Pirovac je večeras također podređen djeci. U kino dvorani Pirovac s početkom u 20 sati održat će se predstava Ivica i Marica u modernoj verziji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here