Krađe, tučnjave i vandalizmi u Tisnom i Pirovcu

0
2335
Policija, ilustracija (Foto: Rudinapress)

Velike vrućine i gužve vjerojatno su odgovorne za porast kriminala. Policija je posljednjih dana nekoliko puta intervenirala Pirovcu i Tisnom.

U Tisnom je privedena 60-godišnjakinja osumnjičena za tešku krađu na štetu 33-godišnjaka. Ona je osumnjičena da je 22. srpnja u Tisnom 33-godišnjem turistu iz apartmana ukrala 2 500 kuna.
– Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičena je, uz kaznenu prijavu, predana pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave – stoji u jutrošnjem priopćenju PU Šibensko-kninske.
– U Policijskoj postaji Vodice je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom i 21-godišnjakom osumnjičenim za nanošenje teške tjelesne ozlijede 20-godišnjaku. Osumnjičeni su se 24. srpnja u Pirovcu, zbog međusobne netrpeljivosti, tjelesno sukobili, pri čemu je oštećeni teže ozlijeđen. Protiv osumnjičenih će Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku biti podnijeta kaznena prijava – javlja policija.
Osim toga, u Pirovcu je 52-godišnjaku ukraden brodic vrijedan nekoliko desetaka tisuća kuna, a u Tisnom je netko oštetio automobile 57-godišnjaka i 59-godišnjaka, pri čemu je nastala ukupna šteta od nekoliko tisuća kuna.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here