Večeras: U Pirovcu Jole, na Murterskoj špici Flyer i salsa, u Tisnom Slovenci…

0
2742
Ramon Noa Caraballo i njegova ekipa prošle godine na Butini (Foto TZ Murter-Kornati)

Pirovac i otok Murter večeras najavljuju niz zabavnih događanja. Donosimo njihov raspored.

U centru Pirovca Turistička zajednica i Općina, zajedno s okolnim kafićima, svojim gostima i sugrađanima večeras poklanjaju veliki koncert Jole. Program s klapom Bracera počinjeu 21:30, a Jole i njegov bend se očekuju u 22.30 i pjevat će do kasno u noć.
U Murteru je na plaži Čigrađa u popodne je počela plesna radionica salse koju vodi Ramon Noa Caraballo, profesionalni plesač i njegova plesna partnerica Jessica, a cijeli program se navečer seli u centar Murtera, u ulicu Butina. Tamo se večeras održava i 2. Murter Music Street. Nastupa grupa “Flyer”, a pauzma svirke ponovo će se sa Ramonom i Jessic-om moći plesati uz ritmove salse na popularnoj Murterskoj špici.

U Tisnom se večeras od 21 sat na Trgu Rudina odvija Slovenska večer uz band Gemai. Koncert klape Levera u Baganelovici u Jezerima je otkazan. U Muzeju betinske drvene brodogradnje u Betini,  s početkom u 19.30 sati održat će se dječja likovna radionica Motivi Betine. U 21 sat na mjesnom vaterpolo igralištu imat ćemo priliku pogledati utakmicu seniora Brodograditelj – Gusar.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here