Pirovac, Murter i Jezera: ponedjeljak u znaku dječje kreative, dalmatinske pisme i spize

0
2506
Klapa Mela (Foto: FB)

Ponedjeljak ne mora uvijek biti ponedjeljak u onom nostalgičnom smislu vezanom za vikend. Ni danas ne nedostaje događanja u Pirovcu, Murteru i Jezerima.

Evo što možete posjetiti:

Krenimo od najmlađih naraštaja. U Pirovcu će se večeras s početkom u 20 sati u Centralnom parku održati radionica za djecu „Zeleni salon“.

U Jezerima danas počinje “Sajam braniteljskog poduzetništva” koji se, kako doznajemo od organizatora, održava po drugi puta u Jezerima. Do srijede, 20. srpnja možete pogledati proizvode koje će branitelji gotovo iz cijele Hrvatske izložiti na Trgu Jezerana. Spomenimo, izlagači će izlagati suhomesnate proizvode, rakiju, vino i druge.

Sajam braniteljskog poduzetništva (Foto: FB, Turistička zajednica Jezera)
Sajam braniteljskog poduzetništva (Foto: FB, Turistička zajednica Jezera)

U kulturnom centru Baganelovica večeras je na rasporedu predstavljanje knjige “Miris ruža”, autorice i književnice Marine Mađer. Knjiga govori o životu udovice branitelja. Ovu braniteljsku večer u Jezerima začinit će mladi glazbenik iz Tisnog Viktor Hodak na violončelu u 21 sat u Baganelovici.

Plakat

Ako napravite đir do Murtera također ćete pronaći za svakog ponešto. Naime, danas je drugi dan sajma „Domaće je najbolje 2016.“ Brojni izlagači također promoviraju svoje proizvode, a može se tu naći pregršt toga, od spize pa do ručnih radova.
Nađete li se pak navečer u Murteru svakako otiđite do Crkve Sv. Roka, jer upravo večeras Klapa Mela s početkom u 21 sat tamo otvara koncerte koji će se održavati na spomenutoj lokaciji do kraja sezone.

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here