Glazbena poslastica zborskog pivanja zabavne glazbe sutra u Pirovcu

0
1757

Kako izgleda kada zborovi zapivaju Olivera, Harija Rončevića ili klape – dođite i poslušajte sutra na petom tradicionalnom susretu zborova koji će se održati u 19,30 sati u kino dvorani Pirovac. Prava glazbena poslastica zabavne glazbe u izvedbi zborova besplatna je za sve ljubitelje glazbe.

Susret zborova koji organizira pjevački zbor Sv. Juraj Pirovac okupit će ove godine osam zborova iz Trogira, Makarske, Kaštela, Zatona, Drniša, Vodica i Pirovca kao i zbor glazbene škole Ivana Lukačića iz Šibenika.
“Dolazi nam više od 250 glazbenika. Cilj je zajedničko druženje i promocija kvalitete. Upravo zato nismo željeli da naši susreti imaju natjecateljski karakter niti bilo kakav žiri.Želimo pivati u opuštenoj atmosferi a naš pravi žiri je publika”, naglasio je Denis Moguš, predsjednik Zbora.

Druženje će se nastaviti nakon koncerta zajedničkom večerom u restoranu Malo misto. Večeru za glazbenike pripremaju lovačko društvo Pirovac, a druženje i pisma nastavit će se sve do jutra. Bilo je tako i prijašnjih godina, kaže Denis.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here