FOTOGALERIJA: „Ne smeta ni grubo vrime“: tišnjanski osmaši obilježili kraj školske godine skokom s mosta

0
3753
Osmaši se danas opraštaju od osnovne škole, veselje od jutra traje na hodnicima i u razredima Osnovne škole Vjekoslava Kaleba Tisno. Uz neizostavnu euforiju, pjesmu i ples, našla se tu i poneka suza u očima „malih – velikih“ ljudi. Ipak je pred njima novo poglavlje života.
Veliki je ovo dan za svakog učenika jer stižu dugi ljetni praznici, no ipak se najveće uzbuđenje osjeća upravo među osmašima.
Kako je to već  dugi niz godina običaj, i ova generacija nastavila je tradiciju – obilježili su kraj školske godine skokom s mosta u more. Kao što smo spomenuli ni grubo vrijeme, oblaci i sivilo nisu ih omeli u ovom za njih posebnom događaju.
Kako nam kažu, čim je školsko zvono obilježilo kraj njihovog zadnjeg osnovnoškolskog sata, trkom su izletjeli iz učionice, prosuli se brašnom i skakali u more. Prvi skok neki su obavili već na Luci, dok su drugi onaj pravi, s guštom obavili s tišnjanskog mosta.

Danas su se čak i radnici na kratko vrijeme maknuli sa svojeg radnog mjesta i na tren zaustavili radove na tišnjanskom mostu, oduševljeno promatrajući naše osnovce.

Kako se slavilo u Tisnom, pogledajte u našoj fotogaleriji:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here