Sitno se broji: još samo dva dana do prve trail utrke u Tisnom

0
1947

S Otoka Murtera, točnije iz Tisnog dolazi ovih dana dobra najava o novoj trail utrci – “Tisno Trail” koja će se održati ove subote, 11. lipnja na području otoka. Start utrke je u 15 sati, a registracija sudionika od 13 do 14 sati. Utrka će se odvijati u dvije kategorije, „oko mista“ dužine 10 kilometara i „oko otoka“ dužine 21,5 kilometara.

Tisno trail
„Kako znate ovo je prva trail utrka u Tisnom i na Otoku Murteru. Važna nam je turistička ponuda u predsezoni, a otok je idealan za aktivni odmor i to za sve generacije u što smo se imali prilike uvjeriti i prošli tjedan kada se održala prva biciklijada u Jezerima. Na utrku Tisno Trail za sad je prijavljeno 150 natjecatelja iz cijele Hrvatske, te se nadamo lijepom vremenu kako bi se manifestacija mogla nesmetano održavati“, kaže nam organizator ove utrke i direktor Turističke zajednice Općine Tisno Filip Henjak.

Prijave su još uvijek u tijeku na STOTINKA.hr, a natjecatelji se mogu on line prijaviti do sutra do 23:59 sati. Spomenimo da registracijom na Tisno Trail dobivate potvrdu za dnevni parking, a prvih 150 natjecatelja koji izvrše svoju uplatu imaju osigurane majice.

Startnina je 100 kn u što je uključena spomenuta majica, kompletna organizacija, karta staze, natjecateljski karton, instrukcije za utrku, večera i osiguranje utrke od nadležnih službi.
Startnina se uplaćuje na žiro račun Udruge Dalmacija Trails – HR2723400091110759644, a potrebno je obavezno navesti ime natjecatelja za kojeg se uplaćuje startnina u opisu uplate.
Kako doznajemo od organizatora, nakon ovog napornijeg prvog dijela, slijedi okrjepa i zabava. Dakle, nakon utrke i proglašenja pobjednika organizirana je večera i fešta uz klapu Babalubam iz Šibenika na Trgu Rudina u samom središtu mjesta.
Za organizaciju su zaslužni Turistička zajednica Općine Tisno u suradnji s udrugom Dalmacija Trails.
„Ovim putem zahvaljujem entuzijastima iz udruge Dalmacija Trails na trudu oko tehničke pripreme same utrke“, dodaje Henjak.

Sve informacije možete dobiti u uredu TZ-a Tisno ili na broj telefona 022/438-604, isto kao i na mail adresi info@tz-tisno.hr, osoba za kontakt: Filip (0959053996), https://web.facebook.com/TISNO-TRAIL-2016-466912760184891/.

Priključite se i Vi i na taj način zajedno s TZ-om Tisno i TISNO TRAIL direktno pomozite organizaciji utrke Dalmacija Ultra Trail.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here