Preminuo poznati Pirovčanin Borislav Čubrić – tužni ispraćaj u srijedu

0
2737

Nakon kratke i teške bolesti rano jutros preminuo je Borislav Čubrić, poznati Pirovčanin. Svi njegovi prijatelji i poznanici primili su ovu vijest s velikom nevjericom i tugom. Bio je općinski vijećnik HNS-a u Pirovcu i dugogodišnji sportski novinar Radio Šibenika i Hrvatskog radija, a od 2002. godine vlasnik je agencije Makirina Turist. No, prije svega bio je veliki čovjek i prijatelj. Posljednji ispraćaj Borislava Čubrića bit će na groblju Sv. Ante u Pirovcu u srijedu, 8. lipnja u 17 sati.

Povodom smrti Borislava Čubrića, općinskog vijećnika Općine Pirovac u dva mandata, načelnik Ivan Gulam izrazio je u svoje osobno i u ime uprave i djelatnika Općine Pirovac najdublju sućut obitelji, rodbini i prijateljima uz zahvalu za sve dobro što je pokojni kolega učinio za svoj Pirovac.

‘Hvala ti za puno toga dobrog što si učinio, za veliki doprinos razvoju pirovačkog turizma, svom radu kao sportskom novinaru i ukupnom razvoju i promociji Općine Pirovac’, rekao je Gulam.

Čubrić je krajem travnja vodio prvu pirovačku trekking utrku a sve do zadnjeg dana bio je pun energije što i pokazuje fotografija.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here