Gastronomsko druženje uz najbolje delicije
Piše: Katarina Ježina
12:02 pm, 30 svibnja, 2017
Piše: Katarina Ježina
12:02 pm, 30 svibnja, 2017
Naime, Flora Mikula, jedna od najtalentiranijih chefova Francuske, Vesna Miletić, chef poznatog zagrebačkog restorana Tač uz asistenciju chefa Oliviera Grouarda pripremat će samo najbolje delicije za Betinjane i njihove goste.
Večera u restoranu Kalafat u Marini Betina se održava u petak, 02. lipnja u sklopu “Taste the Mediterranean Festivala”, s početkom u 20 sati.
– Ovogodišnja tema festivala je gastronomija i nautika, spoj plovidbe i uživanja u vrhunskoj hrani s okusom Mediterana – objasnio je koncept Boris Ninić, direktor Marine Betina i dodaje – Uz ovakve gostujuće chefove, ostalo je jako malo mjesta za uživanje u delicijama koje će poznati majstori pripremati te ovim putem pozivam sve zainteresirane da svoje mjesto rezerviraju što prije na web adresu marina-betina@si.t-com.hr ili putem web adrese info@tastethemediterranean.eu – poziva Ninić.