Malonogometni turnir Jezera 2023. – domaćini slavili drugi put u 17 godina!

0
1281
MNK Jezera nakon pobjede (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Pobjedom nad MNK Šubićevac 08 u polufinalu (4:0) i MNK Rupe u finalu (4:2) MNK Jezera osvojili su 17. izdanje Malonogometnog turnira Jezera 2023.

Leonardo Lučić proglašen je strijelcem turnira, Leo Klarin igračem, a Josip Kardum je vratar 7. Malonogometnog turnira Jezera 2023.

  1. MNK Jezera
  2. MNK Rupe
  3. MNK Šubićevac 08
  4. MNK Primošten
Sudionici finalne večeri: MNK Jezera, MNK Rupe, MNK Šubićevac 08, MNK Primošten (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

-Znali smo da su Rupe vrlo nezgodna ekipa, znaju se dobro i igraju godinama zajedno. Očekivano, pružili su izvrsnu igru i dobro nas pritiskali do samog kraja, ali ovaj put nisu mogli parirati našoj kvaliteti i sve skupa je za nas odlično završilo – komentirao je nakon finalne utakmice Vjeko Klarin Koban, predsjednik MNK Jezera.

Jezerski ljetni malonogometni turnir, na kojem je kroz dva tjedna nastupilo čak 20 malonogometnih momčadi iz cijele Dalmacije, još jednom potvrdio Petrov vrt kao mjesto jako dobrog nogometa, prestižno među igračima i vrlo popularno među publikom.

-To imamo zahvaliti potpori cijele zajednice, generacijama naših igrača, navijačima, Chvrdak Boysima i svima ostalima, a posebno volontera koji desetljećima daju sve od sebe da na jezerskoj lipotici sve funkcionira besprijekorno. Još jednom zahvaljujemo i svim igračima koji su sudjelovali, svim posjetiteljima, sponzorima i svima ostalima koji su još jednom pokazali koliko im znači nogomet – rekao je Koban.

Nagrada za Fair Play (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Za čak pet od 20 ekipa koje su nastupile na 17. izdanju Malonogometnog turnira Jezera 2023 ovo je bio 17. nastup: Uz MNK Jezera, na jezerskom turniru od početka igraju i MNK Rupe, MNK Primošten, MNK Furenat iz Murtera i MNK Fortuna iz Draga, a i svi ostali klubovi i igrači na neki način su uz ovaj turnir vezani od njegovog samog utemeljenja. Tradicionalno, krajem kolovoza se na turniru u Jezerima pripremaju za nailazeću sezonu. Uvijek neizvjestan do samog kraja, turnir je mnogo više od priprema i pobjeda puno znači. Domaćini su u Petrovom vrtu slavili i davne 2013. godine

Nagrada za Fair Play (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here