VEČERAS NA RUDINI Socijala kup – povratak malih branki u velikom stilu

0
1736
Veliki entuzijazam volontera (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Večeras u 19 sati na tišnjanskoj Rudini počinje Socijala kup, turnir na male branke tri na tri u kojem će se sljedeće tri večeri ogledati čak 24 ekipe.

Ljetni malonogometni turnir se na najveći i središnji tišnjanski trg vraća nakon sedam godina pauze, a koliko su se Tišnjani zaželjeli ovakve sportske zabave svjedoči brzina kojom su završene prijave i popunjen maksimalni broj ekipa.

-Zahvaljujemo Općini Tisno, Mjesnom odboru, DVD-u, Komunalnom poduzeću “Ježinac”, Turističkoj zajednici, ugostiteljima i izdašnim sponzorima koji su omogućili povratak Socijale na Rudinu. Da je riječ o iznimno atraktivnoj tišnjanskoj sportsko-zabavnoj tradiciji vidi se i po entuzijazmu volontera koji su se pridružili organizaciji spektakla, kojem svakako doprinosi i humanitarna dimenzija turnira – rekao nam je u ime MNK Rudina Miroslav Križanović Mića.

Sav prihod turnira, od tombole, sponzorstava, prodaje hrane i pića do donacija namijenjeni su kupnji kombija za Karate školu Tisno. Radi se o jednom od najaktivnijih i najtrofejnijih sportskih kolektiva u Tisnom čiji su polaznici i treneri gotovo stalno na putu, na lokalnim, nacionalnim i međunarodnim natjecanjima.

Zahvaljujući bogatim nagradama koje su osigurali sponzori, MNK Rudina ne sumnja u uspjeh. Sve tombole kupljene i odigrane tijekom tri večeri sudjeluju u izvlačenju glavne nagrade – originalnog i vlastoručno potpisanog dresa trenutno najpopularnijeg hrvatskog nogometaša – Marka Livaje. Veliko zanimanje za tombolu i dres je zajamčeno, a pridonosi mu i to što je napadač Hajduka i reprezentacije upravo proglašen najboljim igračem HNL-a u 2023. godini po izboru trenera i nogometaša.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here